Dan Petrescu: Chiar dacă am câştigat cu 4-1, puteam să jucăm mai bine

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marţi, la TVR, că echipa sa putea să joace mai bine în meciul cu Glasgow Rangers, câştigat cu scorul de 4-1, în etapa a treia a grupei G a Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Chiar dacă am câştigat cu 4-1, puteam să jucăm mai bine

Dan Petrescu: Chiar dacă am câştigat cu 4-1, puteam să jucăm mai bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt mulţumit de rezultat. Este o victorie foarte bună, va fi minunată dacă ne vom califica, dacă nu va fi doar de palmares, prima mea victorie ca antrenor în Liga Campionilor şi pentru ei în Liga Campionilor. Nu am fost în formă maximă chiar dacă am câştigat cu 4-1. Ca şi joc, puteam să jucăm mai bine. După ce am schimbat sistemul, am jucat mai bine", a spus antrenorul Unirii Urziceni.

"Nu e uşor să marchezi patru goluri, dar am demonstrat caracter. Le-am spus jucătorilor că sunt datori prietenilor, patronului, această datorie nu mai există acum, suntem chit şi mergem la următorul meci. Sunt mulţi oameni care au ţinut cu mine şi din Anglia. Important este să nu pierdem următorul meci, atunci va fi foarte greu să mai pierdem primăvara europeană. Capul jos, la muncă şi să nu ne lăudăm prea mult, pentru că fotbalul te pedepseşte", a declarat Dan Petrescu.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor, obţinând astfel prima victorie în această competiţie.

Pentru Unirea Urziceni au marcat Bilaşco '32, Lafferty '49 (autogol), McCulloch '59 (autogol) şi Brandan '65, în timp ce Glasgow a punctat prin Ricardo Vilana (autogol), în minutul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici