Dan Petrescu: Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă

  • Dan Petrescu a anunţat luni că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj.
  • Acesta a anunţat că are nevoie de o minivacanţă.
  • Decizia a fost luată după de duminică seara campioana României a fost eliminată de Poli Iaşi din Cupa României.
1749 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă

Dan Petrescu: Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă

„Împreună cu clubul am decis astăzi rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia, cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine, ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus Dan Petrecu.

Acesta a precizat că în acest moment are nevoie de o minivacanţă.

„Plec cu capul sus de la Cluj, sunt mulţumit de ce am realizat şi într-o zi spre să mă întorc să antrenez, de ce nu. În viaţa de antrenorat încă sunt tânăr”, a mai spus Petrescu.

El a antrenat în ultimii trei ani CFR Cluj.

Şi reprezentanţii clubului au anunţat oficial luni despărţirea de Dan Petrescu.

„În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj şi Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani”, au anunţat reprezentanţii CFR pe pagina de Facebook a clubului.

CFR Cluj a fost eliminată duminică seara din Cupa României, după ce a fost învinsă, cu 1-0, de Poli Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici