Dan Petrescu: În prima etapă am avut penalty clar şi cartonaş roşu; specialiştii ştiu mai bine

Dan Petrescu este de părere că George Găman n-a greşit cu intenţia la faza în care a dat penalty pentru CFR Cluj. Dinamo a fost învinsă cu 1-0 printr-o lovitură de la 11 metri acordată foarte uşor. Cosmin Contra i-a acuzat pe clujeni de jocuri de culise.

2 afișări

CFR Cluj s-a impus în faţa lui Dinamo printr-un penalty acordat la un presupus henţ la Nedelcearu. Dan Petrescu spune însă că n-a fost o greşeală intenţionată. Antrenorul lui CFR Cluj spune însă că echipa sa a avut noroc. Cosmin Contra este însă de altă părere şi spune că greşeala centralului George Găman a fost intenţionată. Petrescu spune că preferă să nu comenteze astfel de afirmaţii:

”Trăim în România şi aia e. În prima etapă am avut penalty clar şi cartonaş roşu. Am tăcut din gură. Aşa o să fac şi acum. Specialiştii ştiu mai bine. Îi respect părerea lui Contra. Aşa e în fotbal. Uneori se greşeşte împotriva ta, alte ori în favoarea ta. Dacă a fost o greşeală, am profitat de ea. Suntem o echipă nouă cu jucători noi. Dinamo avea 9 jucători titulari de anul trecut. Noi aveam vreo 4.

Am avut noroc până acum. Poate nu meritam punctele astea. Dinamo a jucat foarte bine. Dar va fi şi o perioadă când norocul ne va lăsa. Dacă vă că jucătorii se bat şi vor să câştige, e mai important pentru mine decât dacă joacă bine. Pentru că eu vreau să văd spiritul echipei”, a declarat Dan Petrescu la Dolce Sport.

Petrescu a încheiat interviul cu o replică amuzantă. În presă au apărut informaţii conform cărora FCSB l-ar dori pe Omrani: ”Omrani la FCSB? La cum a jucat astăzi, ce să facă cu el?”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici