Dan Petrescu, lider după patru etape în campionatul Chinei

Echipa antrenată de românul Dan Petrescu, Jiangsu Suning a învins, în deplasare, scor 1-0, formaţia Henan Construction, în etapa a patra din campionatul Chinei.

457 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, lider după patru etape în campionatul Chinei

Dan Petrescu, lider după patru etape în campionatul Chinei

Jiangsu Suning a transferat mai mulţi jucători cu nume începând cu vara anului 2015, cum ar fi Ramires, de la Chelsea, Alex Teixeira, de la Şahtior Doneţk sau Jo, de la Al Shabab.

După trei etape disputate, atât Jiangsu Suning, cât şi Henan Construction erau neînvinse. Meciul a fost echlibrat de la început şi până la final şi se îndrepta spre un scor alb, însă Ji Xiang a dat lovitura pentru formaţia pregătită de Dan Petrescu, în minutul 87.

Jiangsu Suning este lider în campionatul Chinei, după patru runde, cu 10 puncte şi este urmată la un singur punct de Guangzhou Evergrande.

În următoarea etapă, liderul din China joacă pe teren propriu, cu Shanghai Shenhua, pe 16 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici