Dan Petrescu: Mă simt bine cu opt puncte în Liga Campionilor, dar mai vreau încă unul

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu formaţia FC Sevilla, scor 1-0, că se simte bine cu opt puncte în Liga Campionilor, dar a precizat că îşi mai doreşte încă unul pentru a ajunge în optimile de finală ale competiţiei.

19 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Mă simt bine cu opt puncte în Liga Campionilor, dar mai vreau încă unul

Dan Petrescu: Mă simt bine cu opt puncte în Liga Campionilor, dar mai vreau încă unul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor şi de rezultat. Este o victorie foarte importantă pentru fotbalul românesc, împotriva unei echipe pe care o văd cel puţin în sferturi. Am demonstrat că, dacă muncim bine şi avem atitudine bună, putem câştiga în faţa unei echipe puternice. Indiferent de rezultatul ultimului meci din grupă, îmi felicit jucătorii şi sunt mândru de ei. Mă simt bine cu opt puncte în Liga Campionilor, dar mai vreau încă unul şi vreau să mai câştig un meci acasă în optimi", a spus Petrescu.

Tehnicianul ialomiţenilor consideră că această victorie este cel mai important rezultat din cariera sa de antrenor.

"Acestă victorie este cel mai important rezultat din cariera mea. Am făcut mai multe puncte în grupă decât credeau specialiştii. Unirea Urziceni un nume. Cred că cei de la LPF nici nu s-au uitat la meciul nostru din seara asta. Nu putem spune că suntem o echipă norocoasă, că am câştigat cu noroc, pentru că deşi am învins printr-un autogol, am şi marcat un gol valabil care a fost anulat", a spus Dan Petrescu.

"La final am fost foarte nervos, pentru că am crezut că Liga Campionilor e o competiţie fair-play, în care se trimite mingea afară din joc atunci când un fotbalist e accidentat. Există şi un lucru negativ în acest meci, faptul că Maftei a primit cartonaş galben şi va fi suspendat pentru ultimul joc. La Stuttgart nu va fi aceiaşi presiune pe care am avut-o astăzi, pentru că suntem deja calificaţi în primăvara europeană. Am crezut că dacă vom câştiga astăzi vom fi calificaţi chiar în optimilie Ligii Campionilor. Ca recompensă pentru elevii mei o să-i scot în oraş, dar abia după finalul turului de campionat", a adăugat antrenorul antrenorul formaţiei Unirea Urziceni.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia spaniolă FC Sevilla, într-un meci din etapa a V-a a grupei G a Liga Campionilor, şi şi-a asigurat prezenţa în primăvara europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici