Dan Petrescu: Ne-am bucurat moderat cu o pizza şi o bere

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, la Gala "Fantasticii Fanatik", că el şi jucătorii săi s-au bucurat moderat, cu o pizza şi o bere, după victoria din partida cu FC Sevilla, scor 1-0, din etapa a V-a a grupei G a Ligii Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Ne-am bucurat moderat cu o pizza şi o bere

Dan Petrescu: Ne-am bucurat moderat cu o pizza şi o bere (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Nu am dormit prea mult, deoarece la 10.00 am avut antrenament. Ne-am bucurat moderat cu o pizza şi o bere. Jucătorii Unirii au început să înţeleagă sacrificiul pe care trebuie să-l facă şi nu mi-a cerut nimeni să iasă să sărbătorească. Sper să curgă ofertele pentru ei, deoarece merită. La orice ofertă bună pentru ei vor fi lăsaţi să plece. Am primit mesaje de felicitare de la Gianfranco Zola, cu care nu mai vorbisem de mult, de la Walter Zenga, Gustavo Poyet şi de la cei din conducerea clubului Chelsea. Am fost supărat după ce am aflat rezultatul de la Glasgow şi m-am bucurat moderat. Ar fi un an perfect dacă am câştiga ultimele trei meciuri din campionat şi pe cel de la Stutgart", a spus Petrescu.

Fostul selecţioner al naţionalei României, Gheorghe Hagi, a afirmat că nu este surprins de performanţa Unirii Urziceni.

"Aseară am avut parte de o bucurie foarte mare, datorită băieţilor de la Urziceni. Nu mă surprinde cu nimic, pentru că este o echipă organizată, care aleargă foarte mult şi care crede în ceea ce face. Eu tot timpul am crezut că nimic nu este imposibil în viaţă, iar Unirea are un anterenor care i-a implementat asta. Stau foarte bine fizic, iar mental sunt puternici", a precizat Hagi.

Fostul tehnician al formaţiei Steaua Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat că ar mai accepta oferte de la echipe din România.

"Mi-a făcut o plăcere deosebită să fiu aici, dar nu ştiu dacă în ziua de azi moralitatea poate fi un premiu. Mă uit în continuare la meciurile din Liga I, sunt interesante. Nu sunt un magician ca să pot spune cine va câştiga titlul. Unirea este o mare supriză în Italia, deoarece merge în primăvara europeană. Dacă voi primi vreo ofertă din România, voi veni cu plăcere. Mi-a făcut plăcere să antrenez în România, poate că sunt un masochist, dar aici este a doua mea casă", a spus Bergodi.

Miercuri seară a avut loc, la Sala Grand Ballroom a Hotelului Marriott, Gala "Fantasticii Fanatik".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici