Dan Petrescu, propus la Fenerbahce: "Mendes negociază cu Dinamo Moscova condiţiile de reziliere a contractului"

Tehnicianul echipei Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a fost propus de impresarul Jorge Mendes grupării Fenerbahce, devenind o variantă importantă pentru clubul turc, care se pregătea să semneze cu antrenorul Ersun Yanal, informează cotidianul Bugun.

238 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, propus la Fenerbahce: "Mendes negociază cu Dinamo Moscova condiţiile de reziliere a contractului"

Dan Petrescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Yanal, care antrenează formaţia Eskişehirspor, s-a înţeles în toate privinţele cu preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, însă celebrul impresar Jorge Mendes, care îi reprezintă, printre alţii, pe Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Cristiano Ronaldo şi Radamel Falcao, a intervenit, propunându-l în ultima clipă pe Dan Petrescu.

Bugun menţionează că Petrescu, care are contract cu Dinamo Moscova până în 2015, se numără printre tinerii antrenori de viitor şi a devenit o alternativă importantă pentru Aziz Yildirim, "datorită condiţiilor cerute, dar şi insistenţelor lui Mendes". "Mendes negociază cu Dinamo Moscova condiţiile de reziliere a contractului", adaugă jurnalul turc.

Fenerbahce a rămas fără antrenor la 29 mai, când tehnicianul Aykut Kocaman, în funcţie din 2010, a demisionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici