Dan Petrescu: Scorul nu a reflectat realitatea din teren

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marţi seară, că scorul de 2-0 din meciul cu FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României, nu reflectă realitatea din teren.

13 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Scorul nu a reflectat realitatea din teren

Dan Petrescu: Scorul nu a reflectat realitatea din teren

"Sunt supărat, pentru că voiam să ajungem din nou în finală şi poate să şi câştigăm în acest an. Trebuie să ne gândim acum la un loc în primele cinci, asta dacă ne mai dorim un loc în cupele europene. Scorul nu a reflectat realitatea din teren. Ei au dat două goluri magnifice, în timp ce noi am fost cu ratările. Un lucru pozitiv este că acum ne vom concentra doar pe campionat", a declarat Petrescu.

Echipa Unirea Urziceni a ratat, marţi, calificarea în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Vaslui, într-un meci disputat la Buzău, în sferturile de finală ale competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici