Dan Petrescu: Steaua are cel mai valoros lot din Liga I

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, la întâlnirea tehnicienilor cu licenţă Pro de la Casa Fotbalului, că Steaua, prin revenirea lui Rădoi, Ghionea şi Pleşan şi prin achiziţiile din această pauză competiţională, are cel mai valoros lot din Liga I.

2 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Steaua are cel mai valoros lot din Liga I

Dan Petrescu: Steaua are cel mai valoros lot din Liga I

"Cred că cea mai valoroasă echipă este Steaua, ca şi lot, nu neapărat că a câştigat în pregătiri. Prin revenirea lui Ghionea, Pleşan şi Rădoi şi aducerea celor trei atacanţi, cred că are cel mai bun lot şi cea mai bună echipă. Nu se ştie dacă va câştiga campionatul, dar vă spun că are cel mai valoros lot. Cea mai puternică mi se pare Steaua", a spus Petrescu.

Tehnicianul formaţiei ialomiţene spune că în retur vor exista "lucruri necurate", dar speră ca adevărul să iasă la lumină.

Referindu-se la meciurile din returul Ligii I, care vor începe vineri, Petrescu afirmă că va fi cele mai disputate datorită banilor puşi în joc prin participarea în Liga Campionilor: "Aşa se anunţă, toată lumea spune că va fi cel mai incendiar retur din istoria fotbalului românesc, pentru că sunt multe echipe care ţintesc cele două locuri de Liga Campionilor şi foarte multe echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. Nu ştiu dacă va fi cel mai incendiar, dar va fi cu siguranţă cel mai disputat retur. Cred că banii sunt la mijloc, chiar dacă unii spun că vor să ajungă în Liga Campionilor doar pentru mândrie"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici