Dan Petrescu, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat, miercuri, pe antrenorul formaţiei Unirea Urziceni cu două etape de suspendare şi 6.800 de lei penalitate sportivă pentru proteste şi injurii aduse arbitrilor la partida cu CFR Cluj din Supercupa României, informează site-ul oficial al FRF.

21 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Dan Petrescu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

În minutul 45 al partidei câştigate de CFR Cluj cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare, tehnicianul formaţiei ialomiţene, Dan Petrescu, a protestat la anumite decizii ale brigăzii de arbitri, fiind trimis în tribună de centralul Georgian Ionescu.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină l-a sancţionat cu o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă pe jucătorul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, pentru cumulul a două cartonaşe galbene în meciul cu Unirea Urziceni din Supercupa României.

Membrii comisiei au decis ca meciurile Calor Timişoara - Viitorul Sânandrei şi Altogradimento - Progresul Gătaia, din cadrul Cupei României Timişoreana, faza I, să fie omologate cu scorul de 0-3, pentru lipsa asistenţei medicale de la stadion, echipele gazdă primind şi o penalitate sportivă în valoare de 1.100 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici