Dănciulescu: Când Dinamo pierde eu sunt găsit mereu ţap ispăşitor

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu şi-a exprimat nemulţumirea legată de faptul că după partida pierdută etapa trecută cu FC Vaslui a fost găsit vinovat, precizând însă că nu regretă întoarcerea sa la echipa "alb-roşie".

19 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Când Dinamo pierde eu sunt găsit mereu ţap ispăşitor

Dănciulescu: Când Dinamo pierde eu sunt găsit mereu ţap ispăşitor (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Eu mă bucur în sinea mea la goluri, dar când văd atâta răutate, se discută numai despre mine ca şi cum numai eu aş fi problema la Dinamo, normal că mă afectează. Nu sunt supărat pe nimeni. Nea Ando a fost omul care m-a susţinut, care mi-a luat apărarea, suporterii au fost iarăşi alături de mine. Sunt supărat pentru că întotdeauna când Dinamo pierde eu sunt găsit ţap ispăşitor şi nu mi se pare normal. Până la urmă jucăm 11 contra 11, nu ratează numai Dănciulescu, ratează şi alţii. Eu am avut o discuţie cu Nea Ando după meciul de la Vaslui. Vinovaţi suntem toţi, aşa ar trebui să gândim, nu numai antrenorul sau doar anumiţi jucători. La orice eşec eu sunt scos ţap ispăşitor. Nu regret întoarcerea mea la Dinamo niciodată, aici este casa mea, m-am simţit extraordinar întotdeauna", a declarat Dănciulescu la finalul partidei cu Unirea Urziceni.

Atacantul dinamovist consideră că meciul cu Oţelul Galaţi este foarte important dar vede adevăratul derbi doar Steaua-Dinamo, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament cele două echipe.

"Pentru mine cel mai important meci e primul, cel cu Oţelul, jucăm cu liderul campionatului. Au reuşit să rămână pe primul loc atâta timp, vom vedea ce va fi. Dacă vor termina campionatul pe primul loc cu siguranţă merită, Dorinel Munteanu a făcut lucruri extraordinare acolo. Însă, întotdeauna, indiferent de locurile în clasament sau de forma jucătorilor, Steaua-Dinamo va rămâne un derbi", a mai spus Dănciulescu.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, scor 3-1 (2-0), echipa Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici