Dănciulescu: Mă bucur că m-am întors acasă

Atacantul Ionel Dănciulescu, care a ajuns la un acord cu conducerea FC Dinamo în ceea ce priveşte perfectarea unui contract valabil pentru următoarele două sezoane, a declarat că se bucură că s-a întors "acasă", informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

14 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Mă bucur că m-am întors acasă

Dănciulescu: Mă bucur că m-am întors acasă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Mă bucur că m-am întors acasă! Îmi doresc din tot sufletul să reuşim să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Ionel Dănciulescu.

Preşedinitele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, spune că se bazează pe ataşamentul jucătorului faţă de culorile clubului: "Dinamo şi-a dorit foarte mult revenirea lui Dănciulescu! Când spun Dinamo nu mă refer doar la antrenori, conducere, mă refer la toţi suporterii noştri. Toţi contăm pe experienţa şi valoarea lui Dănciulescu, pe ataşamentul său faţă de club".

Antrenorul Ioan Andone consideră că Dănciulescu poate constitui un exemplu pentru colegii săi mai tineri. "Este un transfer foarte important pentru Dinamo. Dănciulescu este un jucător valoros, un exemplu de urmat pentru colegii săi. Sunt convins că experienţa lui Danciu ne va ajuta foarte mult în noul proiect al lui Dinamo", a spus Andone.

Atacantul va fi prezentat oficial marţi, de la ora 12.30, într-o conferinţă de presă.

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Ionel Dănciulescu, liber de contract după ce reprezentanţii clubului Hercules Alicante l-au anunţat că nu mai au nevoie de serviciile sale, a semnat un contract cu Dinamo pentru o perioadă de doi ani. "Dănciulescu s-a înţeles azi cu Dinamo. Părţile s-au înţeles şi au semnat un contract valabil pentru doi ani", a declarat Becali.

Dănciulescu (33 de ani) a fost transferat anul trecut de la Dinamo la Hercules Alicante, echipă cu care a promovat în prima ligă spaniolă. Ionel Dănciulescu a marcat 10 goluri în 25 de meciuri pentru Hercules.

La finalul sezonului, reprezentanţii clubului spaniol l-au anunţat pe Dănciulescu că vor rezilia contractul în baza unei clauze stipulate care le permitea acestora să rupă înţelegerea fără acordul atacantului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici