Dănciulescu: Sper şi cred că meciul cu Gaz Metan a fost un accident

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, marţi, că speră ca remiza obţinută în etapa a XIX-a a Ligii I, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş, a fost un accident, iar jucătorii grupării bucureştene îşi vor reveni până la partida cu CS Otopeni.

7 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu: Sper şi cred că meciul cu Gaz Metan a fost un accident

Dănciulescu: Sper şi cred că meciul cu Gaz Metan a fost un accident

"A fost o oarecare supărare, normală după un semieşec, dar suntem încrezători în forţele noastre. Suntem uniţi şi nimeni nu s-a certat cu nimeni, suntem o familie. Vă spun că siguranţă că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce a apărut în presă. După meci eram supăraţi cu toţii şi ne-am îmbărbătat, iar nea Mircea a făcut la fel. Sper şi cred că a fost un accident şi trebuie să ne revanşăm la meciul următor. În Liga I nu mai sunt meciuri uşoare, fiecare echipă luptă pentru puncte. Va fi un meci greu", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu este convins că arbitrul Tiberiu Lajos, care nu a acordat un penalti pentru Gaz Metan Mediaş, în urma unui henţ comis de fundaşul Cosmin Moţi, nu a văzut că mingea l-a lovit în mână pe acesta. "Sunt convins că Lajos nu a văzut acel henţ la Moţi. Cu Pandurii, în prima etapă a turului, ne-a defavorizat de două ori, dar nu am mai făcut scandal. Ar trebui să luăm exemplul din campionatele străine, unde nu se discută atâta despre arbitraje", a completat Dănciulescu, care consideră că şase sau şapte echipe au şanse egale la titlu.

Întrebat dacă îl va deranja sistemul de rotaţie al atacanţilor, Dănciulescu a răspuns: "Vom accepta ceea ce decide nea Mircea. Anul ăsta e primordial şi trebuie să câştigăm campionatul".

Citeşte şi:

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici