Danemarca, Spania, Franţa şi Croaţia, calificate în semifinalele CE de handbal din Danemarca

Naţionalele Danemarcei, Spaniei, Franţei şi Croaţiei s-au calificat în semifinalele Campionatului European de handbal masculin din Danemarca, după ultimele meciuri jucate, miercuri, în grupele principale ale competiţiei.

282 afișări
Imaginea articolului Danemarca, Spania, Franţa şi Croaţia, calificate în semifinalele CE de handbal din Danemarca

Danemarca, Spania, Franţa şi Croaţia, calificate în semifinalele CE de handbal din Danemarca (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Miercuri s-au disputat ultimele partide din grupele principale ale CE din Danemarca, rezultatele stabilind formaţiile calificate, care sunt Danemarca şi Spania, din grupa 1, respectiv Franţa şi Croaţia, din grupa 2.

Până în această fază a competiţiei, echipa naţională a ţării gazdă, Danemarca, este singura neînvinsă.

În semifinale se vor duela Danemarca şi Croaţia, respectiv Franţa şi Spania, meciurile fiind programate vineri.

Câştigătoarele se vor califica în finala CE, iar învinsele vor juca finala mică, pentru medalia de bronz, ambele meciuri urmând a se disputa duminică.

Deţinătoarea titlului european este Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici