Dani Alves: Ar trebui să fim idioţi ca să nu îl ascultăm pe Guardiola, îl urmăm cu ochii închişi

Fundaşul echipei FC Barcelona, Dani Alves, a declarat într-un interviu acordat cotidianului El Mundo că nu îşi imaginează formaţia catalană fără antrenorul Josep Guardiola şi că jucătorii au foarte mare încredere în tehnician, pe care ar trebui să fie idioţi ca să nu îl asculte.

34 afișări
Imaginea articolului Dani Alves: Ar trebui să fim idioţi ca să nu îl ascultăm pe Guardiola, îl urmăm cu ochii închişi

Dani Alves: Ar trebui să fim idioţi ca să nu îl ascultăm pe Guardiola, îl urmăm cu ochii închişi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îl urmăm cu ochii închişi. Este foarte inteligent, ştie întotdeauna ce face. Ar trebui să fim idioţi ca să nu îl ascultăm. Şi cum nu suntem, îl vom urma până când se va sătura de noi. Toate au un ciclu şi al său se va încheia într-o zi. Sperăm însă că va dura mult, pentru că nu ne imaginăm o Barça fără Guardiola", a spus Alves, care are contract cu FC Barcelona până în 2015.

Josep Guardiola, în vârstă de 40 de ani, este tehnicianul echipei catalane din 2008 şi în februarie şi-a prelungit înţelegerea până în iunie 2012. El a câştigat cu FC Barcelona de două ori campionatul Spaniei (2009, 2010) şi Liga Campionilor în 2009.

Potrivit presei spaniole, deşi este foarte ataşat de FC Barcelona, Guardiola nu ar agrea varianta unui contract pe termen lung. Într-un interviu acordat recent postului Rai, Josep Guardiola a spus că timpul său la FC Barcelona se apropie de sfârşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici