Dani Alves regretă că suporterul care a aruncat o banană spre el şi-a pierdut locul de muncă

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Dani Alves, a declarat, vineri, că ar vrea ca tânărul suporter al formaţiei Villarreal, care ar fi fost concediat după ce a aruncat o banană către el la un meci din campionatul Spaniei, să fie reangajat.

247 afișări
Imaginea articolului Dani Alves regretă că suporterul care a aruncat o banană spre el şi-a pierdut locul de muncă

Dani Alves regretă că suporterul care a aruncat o banană spre el şi-a pierdut locul de muncă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Singura mea preocupare este faptul că acest tânăr şi-a pierdut locul de muncă. Nu voiam acest lucru. Nu vreau să fac rău nimănui. A fost o glumă şi oamenii au făcut o revoluţie. Vreau ca el să îşi recapete slujba", a spus Dani Alves la postul de radio Rac1.

Tânărul fan suspectat că a aruncat banana în direcţia lui Alves a fost arestat după meciul din data de 27 aprilie şi riscă o condamnare de până la trei ani de închisoare pentru incitare la discriminare.

Conform presei, suporterul, care lucra pentru o echipă de eşalon inferior din cadrul clubului Villarreal, a fost concediat imediat, după ce a primit o interdicţie de acces în stadion din partea grupării spaniole.

Oficialii de la Villarreal au refuzat să facă orice comentariu, menţionând că vor să protejeze identitatea fanului.

La finalul lunii trecute, Dani Alves a fost protagonistul unui incident la meciul cu Villarreal. Alves a mâncat o banană aruncată în teren, în direcţia lui, în momentul în care se pregătea să execute un corner. După ce a mâncat banana, el a executat lovitura de la colţ.

Ca urmare a incidentului, Villarreal a decis ca fanul care a aruncat banana să primească interdicţie pe viaţă de acces în stadion şi clubul a fost amendat cu 12.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici