Daniel Isăilă, antrenor secund România: Nu a fost uşor, dar cred că s-a luat cea mai bună decizie

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat, marţi, lotul de 23 de jucători convocaţi pentru Campionatul European din Franţa, iar unul dintre secunzii acestuia, Daniel Isăilă, a declarat că decizia selecţionerului ar trebui să-i motiveze pe cei lăsaţi în afara listei.

2166 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă, antrenor secund România: Nu a fost uşor, dar cred că s-a luat cea mai bună decizie

Daniel Isăilă, antrenor secund România: Nu a fost uşor, dar cred că s-a luat cea mai bună decizie (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Alin Toşca, Adrian Ropotan, Andrei Ivan, Ioan Hora şi Alex Maxim sunt cei cinci jucători din lotul lărgit care nu vor face deplasarea în Franţa, iar Isăilă spune că momentul în care cei cinci au fost anunţaţi nu a fost deloc unul uşor. Secundul lui Iordănescu a avut şi un mesaj pentru cei cinci, cărora le-a transmis că speră ca dezamăgirea trăită acum ar trebui să-i motiveze pentru viitoarele campanii.

"Nu este uşor, sunt momente dificile pentru noi, dar asta este viaţa! Din păcate nu putem lua decât 23 de jucători în Franţa şi ar fi fost greu petru oricare dintre ei. Eu cred că s-a luat cea mai bună decizie. Băieţii erau puşi în temă de la început şi toţi ştiau că există această concurenţă. Din câte ştiu eu, până la primul meci putem face modificări, în cazul unei accidentări. După primul meci nu mai este posibil. Nu pot spune că celor trei le-a fost uşor. Sunt convins că suferă, dar viaţa merge înainte. Trebuie să-i motiveze şi să-i ambiţioneze să muncească mai mult. Sunt convins că ei vor rămâne în vederile echipei naţionale", a declarat Daniel Isăilă la Digi Sport.

La Campionatul European din Franţa, România face parte din Grupa A, alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Primul meci al tricolorilor, va fi pe 10 iunie, de la ora 22.00, la Paris, pe Stade de France împotriva Franţei. Tot în capitala Franţei se va disputa şi al doilea meci al României, cu Elveţia de la ora 19.00, pe 15 iunie, în timp ce partida cu Albania se va disputa pe 19 iunie, la Lyon, de la ora 22.00.

Lotul României pentru Campionatul European din Franţa:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra).

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogorets), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo).

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (FC Steaua Bucureşti), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Andrei Prepeliţă (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua Bucureşti), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua Bucureşti), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucureşti), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad).

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici