Daniel Isăilă: Aş fi ipocrit să spun că Astra nu se va bate la titlu

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, marţi, la sosirea din cantonamentul efectuat în Spania, că ar fi ipocrit să spună că formaţia sa nu va lupta pentru titlul de campioană în cazul în care ar avea această ocazie.

37 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: Aş fi ipocrit să spun că Astra nu se va bate la titlu

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"La începutul campionatului ne-am propus locurile 1-3, dar fiecare joc îl abordăm pentru a-l câştiga. Aş fi ipocrit să spun că dacă vom fi pe locul întâi nu ne vom bate cu toate puterile să obţinem titlul", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă a afirmat că este mulţumit de modul în care a decurs cantonamentul din Spania, considerând că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru reluarea campionatului. "În mare parte sunt mulţumit de acest cantonament. Au fost şi plusuri şi minusuri. A fost o perioadă dificilă, dar important e că ne-am întors sănătoşi. Important e ca la startul campionatului să fim cât mai aproape de sută la sută. Cred că avem un lot echilibrat, sunt dubluri pe posturi şi numeric şi valoric şi oricine din lotul nostru poate juca titular în momentul acesta", a adăugat Isăilă.

Întrebat cum s-au prezentat noile achiziţii Denis Alibec şi Alexandru Ioniţă II, Isăilă a răspuns: "Cred că pot mult mai mult şi cu asta am spus totul. Înseamnă că aştept mai mult de la ei."

Astra a revenit, marţi, în România după un stagiu de două săptămâni în Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici