Daniel Niculae: Am venit la Nancy cu mult entuziasm şi vreu să ajut echipa să rămână în Ligue 1

Fotbalistul Daniel Niculae, împrumutat la sfârşitul lunii august de AS Monaco grupării AS Nancy-Lorraine, a declarat, într-un interviu pentru cotidianul Le Republicain Lorrain, că a venit la noua sa echipă cu mult entuziasm şi că vrea să ajute această formaţie să se menţină în prima ligă franceză.

102 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae: Am venit la Nancy cu mult entuziasm şi vreu să ajut echipa să rămână în Ligue 1

Daniel Niculae (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nancy este o nouă etapă în cariera mea. Viaţa a făcut să fie astfel. Am venit la Nancy cu mult entuziasm. Vreau să mă adaptez rapid şi să ajut echipa să rămână în Ligue 1. Momentan situaţia nu este bună, este suficient să vedem clasamentul, dar trebuie să se înţeleagă că sunt şase sau şapte jucători noi şi că echipa s-a schimbat mult", a spus Niculae.

Atacantul român a precizat că deocamdată nu şi-a găsit o locuinţă în Nancy. "Deocamdată, cartierul meu general este în Houdemont, la hotel. Nu este simplu să te muţi, să găseşte o casă atunci când vii mai târziu. Familia mea nu mi se poate alătura deocamdată. Doar nu o să o găzduiesc la hotel...", a explicat el.

Niculae a menţionat că nu acordă atenţie criticilor apărute în presă în privinţa achiziţiilor făcute de Nancy. "Eu consider că progresăm. Ne lipseşte doar victoria, care ne-ar ajuta mult la moral", a adăugat fotbalistul.

Daniel Niculae a spus că echipa sa poate obţine rezultate bune, dar mai trebuie să muncească. "Eu sunt un coechipier care îşi trăieşte viaţa. Dacă se glumeşte, glumesc şi eu. Dacă trebuie să muncim, muncesc. Ideal este să combinăm ambele aspecte, să muncim cu zâmbetul pe buze. Având în vedere situaţia noastră, trebuie să avem încredere în noi această echipă are calitate. Putem să obţinem rezultate bune, dar mai trebuie să muncim", a declarat Niculae.

Atacantul a precizat că adversara din etapa a X-a a campionatului Franţei, Olympique Lyon, este mai puternică decât era anul trecut. "Am văzut-o la meciul cu Paris Sain-Germain (n.r. - pierdut de Lyon, cu scorul de 0-2). A fost un adevărat meci de Liga Campionilor. Cred chiar că Lyon este mai puternică decât anul trecut, dar vom merge acolo ca să ne jucăm şansa şi să încercăm să obţinem puncte. Nu avem nimic de pierdut", a afirmat Niculae.

AS Nancy-Lorraine ocupă locul 20, ultimul în clasamentul campionatului francez, cu cinci puncte obţinute în nouă etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici