Daniel Niculae ar urma să parafeze un contract pe trei ani cu AS Monaco

Internaţionalul român Daniel Niculae, al cărui contract cu AJ Auxerre a expirat în această vară, ar urma să parafeze un contract pe trei sezoane cu AS Monaco, anunţat cotidianul Le Parisien, citat de francefootball.fr.

10 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae ar urma să parafeze un contract pe trei ani cu AS Monaco

Daniel Niculae ar urma să parafeze un contract pe trei ani cu AS Monaco (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Dat de mai multe zile aproape de AS Monaco, Daniel Niculae, aflat la final de contract de la Auxerre, ar urma să se transfere în curând la clubul din Principat. Atacantul român în vârstă de 27 de ani ar urma să parafeze un contract pentru trei ani. Niculae va fi cel de-al doilea transfer al formaţiei AS Monaco din această vară, după fundaşul suedez Peter Hansson", notează sursa citată.

Potrivit site-ului francez maville.com, atacantul român, care s-a aflat în această vară şi în atenţia echipei FC Koln, a fost văzut, vineri, la Monaco.

Daniel Niculae a evoluat în ultimele patru sezoane la AJ Auxerre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici