Daniel Niculae, pe lista posibilelor achiziţii ale clubului AS Monaco

Atacantul român Daniel Niculae, al cărui contrat cu gruparea AJ Auxerre va expira la finalul acestui sezon, se află pe lista jucătorilor cu care formaţia AS Monaco doreşte să-şi întărească compartimentul ofensiv pentru sezonul următor, informează presa franceză.

17 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae, pe lista posibilelor achiziţii ale clubului AS Monaco

Daniel Niculae, pe lista posibilelor achiziţii ale clubului AS Monaco (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului L'Equipe, citat de site-ul footmercato.net, Niculae se află printre cei trei atacanţi dintre care gruparea din Monaco va alege două vârfuri de atac pentru sezonul următor: "În mare parte AS Monaco şi-a trasat liniile în vederea transferurilor estivale. Prioritatea este achiziţionarea a doi atacanţi, o cerinţă a antrenorului echipei, Guy Lacombe. Pentru asta conducătorii echipei AS Monaco au identificat trei nume: Mauro Boselli, Dieumerci Mbokani şi Daniel Niculae", a precizat sursa citată.

Publicaţia franceză a adăugat că un avantaj pentru trecerea lui Niculae la AS Monaco îl constituie faptul că devine jucător liber de contract la finalul sezonului: "Boselli pare o pistă serioasă. Acum câteva zile, agentul său ne-a spus dorinţa jucătorului argentinian de a evolua în Franţa. În vârstă de 24 de ani, el a făcut un sezon foarte bun în culorile echipei Estudiantes La Plata. Al doilea jucător, Mbokani, atacantul vedetă al echipei Standard Liege, a avut un sezon mai puţin reuşit. În ceea ce îl priveşte pe Daniel Niculae, statutul său de jucător liber atrage mai multe cluburi. Şi, după cum se întâmplă adesea în aceste situaţii, gruparea AS Monaco şi statutul său fiscal avantajos au cea mai bună carte pe care o poate juca".

Formaţia AS Monaco se află pe poziţia a noua în Ligue 1, cu 50 de puncte acumulate în 34 de partide, şi a pierdut, sâmbătă, finala Cupei Franţei, fiind învinsă de Paris Saint-Germain, cu scorul de 1-0, după prelungiri.

Presa franceză a anunţat, la finalul lunii aprilie, că printre echipele care sunt interesate de transferul atacantului român în vârstă de 27 de ani se află şi gruparea AS Nancy.

Niculae evoluează la Auxerre din 2006, când a fost transferat de la Rapid Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici