Daniel Niculae şi Pleaşcă au părăsit cantonamentul naţionalei şi nu vor juca în amicalul cu Grecia

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Marian Pleaşcă au părăsit, sâmbătă, cantonamentul echipei naţionale şi nu vor evolua în meciul amical cu Grecia, informează www.frf.ro.

179 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae şi Pleaşcă au părăsit cantonamentul naţionalei şi nu vor juca în amicalul cu Grecia

Daniel Niculae (c) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculae a fost învoit de selecţionerul Victor Piţurcă pentru a participa la botezul fetiţei sale, în timp ce, accidentat la genunchiul stâng la debutul său ca tricolor, Pleaşcă va fi supus unor investigaţii medicale în România, pentru a se putea stabili cu exactitate natura accidentării.

Potrivit sursei citate, Pleaşcă este suspect de menisc, cert fiind că jucătorul lui Pandurii Târgiu Jiu a suferit o leziune a ligamentului colateral intern.

Astfel, în Austria, în vederea următorului joc amical, contra Greciei (marţi, 15 noiembrie, de la ora 20.30, adică 21.30 - ora României, la Altach) vor face deplasarea 21 de jucători.

Echipa naţională a României a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susţinut, vineri, la Liege, în compania selecţionatei Belgiei, golul reprezentativei "tricolore" fiind marcat de Daniel Niculae. Fundaşul Răzvan Raţ a ratat un penalti în minutul 87 al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici