Daniel Pancu, eliminat în meciul Lokomotiv Moscova - Terek, scor 4-0

Jucătorul Daniel Pancu a fost eliminat în minutul 64 al partidei pe care echipa sa, Terek Groznâi, a pierdut-o, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Lokomotiv Moscova, scor 0-4, în etapa a IX-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

4 afișări

Pancu a fost avertizat prima dată în minutul 10 al partidei, pentru un fault la mijlocul terenului, iar în minutul 64 arbitrul i-a arătat fostului internaţional român al doilea cartonaş galben şi, implicit pe cel roşu.

La Terek, Florentin Petre a fost titular şi înlocuit la pauză, cu Georgiev, în timp ce Andrei Mărgăritescu, revenit după o accidentare, a fost integralist.

La gazde, Răzvan Cociş a jucat tot meciul şi a contribuit la primele două goluri ale lui Lokomotiv Moscova. Cociş a iniţiat faza din minutul 13, în urma căreia Odemwingie a deschis scorul pentru gazde, iar în minutul 51 i-a pasat aceluiaşi Odemwingie, care a majorat diferenţa pe tabela de marcaj. Celelalte două goluri au fost marcate de Gluşakov, în minutul 65, şi Bouli, care a marcat în propria poartă în prelungirile partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici