Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului şi va începe activitatea la intrarea în cantonament

  • Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului
  • Victor Angelescu a insistat timp de o săptămână pentru aducerea sa
  • Pancu a fost iniţial antrenor al echipei
677 afișări
Imaginea articolului Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului şi va începe activitatea la intrarea în cantonament

Daniel Pancu este noul pre;edinte al Rapidului şi va începe activitatea la intrarea în cantonament

Daniel Pancu, fost antrenor al Rapid Bucureşti, este noul preşedinter al clubului alb-vişiniu. Acesta şi-a dat acordul patronului Victor Angelescu, care astfel îşi asigură în continuare sprijinul unui jucător emblematic.

Daniel Pancu a amânat timp de o săptămână un răspuns  dar a acceptat să revină la Rapid chiar dacă pe o altă funcţie decât cea de antrenor.

Pancu va începe activitatea ca director general odată cu intrarea în cantonament a echipei pentru startul Ligii a doua.

FRF a propus un sistem de playoff cu 6 echipe care să lupte pentru promovare. Nu se va retrograda în acest sezon, conform digisport.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici