Daniel Pancu: Eu sper ca Rapid să iasă cât mai repede din criză

Jucătorul echipei Terek Groznâi, Daniel Pancu, care se află la Iaşi pentru o vacanţă de cinci zile, a declarat, sâmbătă, că speră ca situaţia de la FC Rapid să se rezolve cât mai repede.

18 afișări
Imaginea articolului Daniel Pancu: Eu sper ca Rapid să iasă cât mai repede din criză

Daniel Pancu: Eu sper ca Rapid să iasă cât mai repede din criză

"Ştiu că este o situaţie dificilă la Rapid şi îmi pare rău. Mă bucur, în schimb, că în acum în jurul echipei sunt doar rapidişti adevăraţi. Mă refer la domnul Rada, domnul Sichitiu sau domnul Manea. Eu sper ca Rapid să iasă cât mai repede din criză. Poate ar fi trebuit intervenit mai repede, dar niciodată nu este prea târziu. Soluţia pentru redresarea situaţiei eu cred că se află la domnul Copos sau Taher, că nu mai ştiu care dintre ei este patron acum. Iar dacă ei nu mai pot, să vină un om puternic financiar şi să ajute Rapidul. Nu cred că este o soluţie să pui fanii să cumpere acţiuni sau să împrumute clubul. Suporterii Rapidului au fost tot timpul alături de jucători şi cred că ei merită să aibă o echipă puternică, susţinută de un om potent financiar", a declarat Pancu.

Referitor la echipa naţională, Pancu a spus că este convins că "tricolorii" pot învinge Serbia: "Ne aşteaptă un meci foarte greu. Sârbii au o formaţie foarte puternică, dar eu cred că România poate învinge Serbia".

În ceea ce priveşte un eventual transfer al lui Adrian Cristea, de la Dinamo, la Terek Groznâi, Pancu a spus că acum este destul de greu. "Sunt multe nume de jucători români vehiculate pentru un transfer la Terek, nu numai Cristea. Eu cred că este destul de greu acum să mai vină vreun jucător român. În lot sunt deja zece stranieri şi la ei a intrat în vigoare un regulament potrivit căruia trebuie să joace cinci ruşi cel puţin", a explicat Daniel Pancu.

Citeşte şi

Fanii au afişat mesaje anti-Copos în faţa sediului ProTV

Bunea: Nu s-au virat decât 250.000 de euro la Rapid

Rapid a împrumutat bani de la Copos şi Taher pentru a plăti restanţele

Peseiro: Mi s-a terminat contractul pentru că nu am fost plătit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici