Daniel Stanciu: Noul antrenor nu va fi Roni Levi

Team-managerul clubului FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat, luni, la Radio Timişoara, că oficialii bănăţeni au pregătită o variantă de antrenor, dacă Vladimir Petrovici va fi solicitat să conducă naţionala Serbiei, dar a negat că ar fi vorba de israelianul Roni Levi.

60 afișări
Imaginea articolului Daniel Stanciu: Noul antrenor nu va fi Roni Levi

Daniel Stanciu: Noul antrenor nu va fi Roni Levi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Noul antrenor nu va fi Roni Levi. De altfel, pe adresa clubului nostru nu a venit nicio solicitare privitoare la Vladimir Petrovici. Eu am fost cu el la meciul Serbia - Slovenia şi vreme de cinci ore cât am stat acolo niciun oficial al federaţiei de la Belgrad nu l-a contactat. Nu neg un interes pentru Petrovici şi nicio posibilă plecare, iar noi suntem pregătiţi. Nu va fi o mare surpriză, ci doar un om prin venele căruia curge sânge alb-violet", a spus Stanciu.

Până acum, Vladimir Petrovici a condus FC Timişoara în 11 meciuri oficiale, şapte în campionat şi patru în Liga Europa. Bilanţul său este de trei victorii, şase remize şi două înfrângeri, ambele cu Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici