Daniil Medvedev a înlăturat steagul rusesc din contul său de instagram

Daniil Medvedev, numărul 1 mondial în circuitul masculin de tenis, a eliminat steagul rusesc de pe profilul său de Instagram, după ce vedetele din Rusia şi Belarus au fost sancţionate de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

1710 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev a înlăturat steagul rusesc din contul său de instagram

Gestul a fost remarcat de utilizatorii reţelelor de socializare, aceştia observând că a renunţat la tricolorul rusesc din prezentarea sa de pe Instagram. Steagul fusese prezent anterior alături de descrierea sa, în dreptul sintagmei „jucător profesionist de tenis", dar nu mai figurează pe contul care este urmărit de puţin peste 950.000 de persoane.

Medvedev va fi nevoit acum să concureze fără numele şi steagul naţiunii sale, după ce ITF a sancţionat Rusia şi Belarus la începutul acestei săptămâni, din cauza conflictului din Ucraina.

Federaţiile de tenis din Rusia şi Belarus au fost suspendate „până la noi ordine", în timp ce echipele celor două naţiuni nu vor putea concura în acest an în Cupa Davis şi în Cupa Billie Jean King - unde Federaţia Rusă de Tenis este campioană în exerciţiu în ambele competiţii.

Agentul lui Medvedev a fost întrebat de jurnalista americană Kimberly Givan de ce noul număr 1 a ales să elimine steagul din biografia sa, însă acesta a declarat doar că în acest moment nu sunt dispuşi să comenteze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici