Daniil Medvedev anunţă că va juca la Australian Open

Daniil Medvedev, numărul doi mondial, a indicat marţi seara, într-o postare pe Twitter, că va participa la Australian Open, în ianuarie, după ce iniţial refuzase să îşi precizeze statutul din punct de vedere al vaccinării anticoronavirus. În schimb, Novak Djokovic continuă să păstreze suspansul.

196 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev anunţă că va juca la Australian Open

Sursa foto: Mediafaxfoto

Medvedev, învins de Djokovic în finala de la Australian Open de anul acesta, a postat pe Twitter o fotografie cu el ţinând în mână trofeul de vicecampion la Melbourne Park, cu textul: „Ne vedem în ianuarie! @AustralianOpen".

Medvedev declarase la sfârşitul lunii octombrie că nu poate confirma că va juca la turneul din statul australian Victoria, unde autorităţile au declarat că vor interzice accesul jucătorilor care nu sunt complet vaccinaţi împotriva COVID-19.

Rusul a refuzat să dezvăluie statutul său de vaccinare, spunând că preferă să păstreze confidenţialitatea dosarelor sale medicale, o poziţie similară cu cea a numărului unu mondial, Novak Djokovic.

Şeful Tennis Australia, Craig Tiley, a refuzat, marţi, să răspundă la orice întrebare referitoare la condiţiile impuse la turneu privind statutul de vaccinare al jucătorilor.

Medvedev şi Djokovic au dezvoltat o rivalitate interesantă anul acesta, începând cu meciul decisiv de la Australian Open, pe care sârbul l-a câştigat în mod categoric.

Medvedev l-a împiedicat apoi pe Djokovic să obţină al 21-lea titlu de Grand Slam, în finala de la US Open, din septembrie.

Duminică, Djokovic l-a depăşit pe Medvedev şi a câştigat al şaselea titlu la Mastersul de la Paris, un nou record în cariera sârbului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici