Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, revine în circuit după o operaţie de hernie

Jucătorul de tenis rus Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, va participa la turneul Geneva Open, după o pauză forţată, cauzată de o operaţie de hernie.

241 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, revine în circuit după o operaţie de hernie

Organizatorii turneului au anunţat vineri că i-au acordat un wild-card lui Medvedev, care nu a mai jucat de când a pierdut în sferturile de finală ale turneului ATP 1000 Masters de la Miami, la sfârşitul lunii martie.

Openul de la Geneva, desfăşurat pe zgură, are loc în perioada 14-21 mai şi poate fi un turneu perfect de pregătire pentru Openul Franţei, care va începe la Paris pe 22 mai.

Campionul în exerciţiu Casper Ruud din Norvegia este, de asemenea, pe tabloul de la Geneva Open.

Medvedev, în vârstă de 26 de ani, a anunţat pe 2 aprilie că va lua o pauză pentru operaţie.

„În ultimele luni m-am confruntat cu o mică hernie. Împreună cu echipa mea am decis să fac o mică intervenţie pentru a rezolva problema", a postat atunci pe reţelele de socializare.

„Probabil că voi fi indisponibil în următoarele 1 - 2 luni şi voi munci din greu pentru a reveni pe teren cât mai curând. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul".

Rusul are 13 turnee câştigate în carieră, dar niciuna pe zgură. Cunoscut pentru jocul său pe hard, campionul de la US Open 2021 are un record de 15-21 în carieră pe zgură.

În prezent, Medvedev şi restul jucătorilor ruşi din circuit nu vor putea juca la Wimbledon din cauza invaziei ţării lor în Ucraina, aşa cum a decis All England Lawn Tennis Club.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici