Dănilescu: Dinamo a achitat transferul fotbalistului Vranjkovici

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea Pandurii Târgu Jiu nu are dreptul să-l ceară înapoi pe mijlocaşul Vojislav Vranjkovici, întrucât clubul "alb-roşu" a achitat transferul jucătorului sârb.

31 afișări
Imaginea articolului Dănilescu: Dinamo a achitat transferul fotbalistului Vranjkovici

Dănilescu: Dinamo a achitat transferul fotbalistului Vranjkovici (Imagine: Mediafax Foto)

"De la Pandurii ne aşteptăm să primim orice. Nu are nicio legătură dosarul nostru de licenţiere cu transferul lui Vranjkovici. Noi avem dovadă că am plătit. Plata este făcută integral. Nu poţi cere un jucător după doi ani. Sunt nişte regulamente care trebuie respectate. Există o hătărâre definitivă şi irevocabilă a comisiilor, care nu a fost atacată în termenul de 90 de zile. Dar dacă ei nu citesc, de unde să ştie? Nu poţi veni acum cu o chestiune din 2007. De ce nu l-au cerut în 2008 şi îl cer acum? Dacă noi îl împuşcam? Decideam să-l împuşcăm şi ei veneau acum şi ni-l cereau. Noi de unde îl luam? Îl scoteam din groapă?", a spus Dănilescu.

Clubul Pandurii a trimis o adresă oficială grupării Dinamo, prin care a solicitat ca fotbalistul Vojislav Vranjkovici să se prezinte, de marţi, la antrenamentele echipei din Târgu Jiu. Conducerea clubului Pandurii a explicat că acest demers, făcut luni dimineaţă, se bazează pe o prevedere din anexa nr. 1 a contractului de transfer încheiat între cele două grupări.

Conform anexei respective, jucătorul trebuie să se întoarcă la Târgu Jiu fără nicio obiecţie din partea clubului Dinamo, în cazul în care nu se achită toate obligaţiile financiare prevăzute în acord.

Preşedintele Marin Condescu a precizat că dacă jucătorul bosniac nu se va prezenta, marţi, la Târgu Jiu la antrenamente, clubul Pandurii se va adresa Comisiei pentru Statutul Jucătorului. "În cazul în care Vranjkovici nu se va prezenta mâine la antrenamentele echipei Pandurii, miercuri Pandurii Târgu Jiu va depune un memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului deoarece Dinamo nu şi-a respectat clauza din contract şi nu poate face dovada plăţii", a explicat Condescu.

Vojislav Vranjkovici a fost transferat de Dinamo Bucureşti în urmă cu doi ani de la Pandurii Târgu Jiu.

Între cele două cluburi există şi un litigiu legat de jucătorul Ilie Iordache, gruparea gorjeană având de plătit bucureştenilor 500.000 de euro plus TVA pentru transferul fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici