Dănilescu: Ze Kalanga este jucătorul echipei Dinamo până în 2010

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că mijlocaşul angolez Ze Kalanga este jucătorul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare până la data de 30 iunie 2010.

4 afișări
Imaginea articolului Dănilescu: Ze Kalanga este jucătorul echipei Dinamo până în 2010

Dănilescu: Ze Kalanga este jucătorul echipei Dinamo până în 2010

"Jucătorul a semnat un contract cu Dinamo până la 30.06.2010. Repet, este jucătorul lui Dinamo, definitiv, conform contractului semnat cu clubul FC Atletico Petro de Luanda. Alte comentarii venite dinspre Angola sunt de prisos", a declarat Dănilescu.

Potrivit cotidianului Jornal de Angola, Federaţia Angoleză de Fotbal (FAF) a trimis o scrisoare Federaţiei Române de Fotbal prin care solicită certificatul internaţional al mijlocaşului Ze Kalanga, considerând că acordul dintre grupărea Petro Atletico din Luanda şi Dinamo Bucureşti nu este valid, deoarece nu are consimţământul jucătorului.

Directorul Departamentului Internaţional din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Florin Prunea, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu a primit nicio înştiinţare din partea forului angolez. "Nu a venit nicio scrisoare de la federaţia angoleză referitoare la acest caz, dar eu nu înţeleg cum jucătorul nu şi-a dat acordul şi nu a semnat un contract cu Dinamo şi cu toate astea a jucat în Ştefan cel Mare", a spus Prunea.

Ze Kalanga se află la Luanda din 19 iunie, şi nu s-a prezentat la reunirea lotului dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici