Darren Cahill a refuzat să-l antreneze pe Roger Federer. Ce l-a făcut pe fostul antrenor al Simonei Halep să ia decizia

Darren Cahill a avut şansa să-l antreneze pe elveţianul Roger Federer, dar fostul antrenor al Simonei Halep (numărul 1 WTA) a refuzat să colaboreze cu tenismenul care ocupă locul trei în clasamentul ATP.

2690 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill a refuzat să-l antreneze pe Roger Federer. Ce l-a făcut pe fostul antrenor al Simonei Halep să ia decizia

Darren Cahill a refuzat să-l antreneze pe Roger Federer. Ce l-a făcut pe fostul antrenor al Simonei Halep să ia decizia

Anunţul a fost făcut de impresarul lui Federer, Tony Godsick, la nouă ani după eveniment. Australianul l-a pregătit pe Federer timp de nouă zile, în Dubai, dar colaborarea nu a continuat: "Darren e un om minunat, cu o personalitate fantastică şi ar fi fost ca un cadou pentru Roger. Dar n-a vrut să călătoarească mult, avea copii mici şi a vrut să stea alături de ei", a spus Tony Godsick, citat de Tennis World.

Darren Cahill a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că va înceta colaborarea cu Simona Halep la începutul anului 2019, iar românca i-a mulţumit cu un mesaj public: ”Mulţumesc foarte mult pentru toată munca pe care ai depus-o şi sustinerea pe tot parcursul acestor patru ani. A fost o onoare să te am ca antrenor. Îţi doresc ţie şi famiiei tale tot ce-i mai bun şi sunt sigură că ne vom revedea curând.

Recent, Cahill a semnat un nou angajament, devenind astfel oficial al unui club de fotbal din Australia, Port Adelaide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici