Darren Cahill anunţă că adidas închide programul de dezvoltare a carierei jucătorilor de tenis. În program era inclusă şi Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill a anunţat, marţi, pe contul său de Twitter, că firma producătoare de echipament sportiv adidas va închide, la 31 decembrie, programul de dezvoltare a carierei jucătorilor de tenis, în care era inclusă şi Simona Halep.

470 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill anunţă că adidas închide programul de dezvoltare a carierei jucătorilor de tenis. În program era inclusă şi Simona Halep

Darren Cahill anunţă că adidas închide programul de dezvoltare a carierei jucătorilor de tenis. În program era inclusă şi Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din păcate, Player Development Program nu va continua după 31 decembrie 2015. A fost o plăcere să lucrez cu atâţia jucători talentaţi şi dedicaţi în ultimii şapte ani, prin PDP", a scris Cahill, pe Twitter.

Simona Halep colaborează cu australianul Darren Cahill, din luna martie, prin intermediul adidas.

Player Development Program a fost lansat în 2003 în SUA şi le-a permis jucătorilor sponsorizaţi de compania germană să se antreneze alături de tehnicieni valoroşi, precum Stefan Edberg, Tony Pickard, Carl Hogeskog, Sven Groeneveld, Andre Agassi şi Stefi Graf sau să se pregătească fizic alături de renumitul antrenor de fitness Gil Reyes.

De-a lungul timpului, au făcut parte din acest program, care are baza la Las Vegas, Ana Ivanovici, Andrea Petkovic, Daniela Hantuchova, Marcos Baghdatis, Fernando Verdasco şi, dintre românce, Simona Halep şi Sorana Cîrstea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici