Darren Cahill i-a mulţumit Simonei Halep pentru o „plimbare incredibilă”

  • La o săptămână după ce s-a căsătorit cu Toni Iuric, Simona Halep s-a despărţit de antrenorul său.
  • Sportiva i-a mulţumit australianului pentru cei 6 ani de colaborare.
  • În replică, tehnicianul a avut, de asemenea, cuvinte frumoase la despărţire.
1525 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill i-a mulţumit Simonei Halep pentru o „plimbare incredibilă”

Darren Cahill i-a mulţumit Simonei Halep pentru o „plimbare incredibilă”

După ce Simona Halep a făcut anunţul despărţirii, australianul Darren Cahill a comentat pe reţelele sociale.

"Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca şi cum a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană şi o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo", a scris Cahill pe reţelele de socializare. 

În trecut, Halep s-a despărţit mai puţin elegant de antrenorii străini. În cazul lui Wim Fissette, Simona a preferat să-i trimită un sms în care să-l informeze că l-a demis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici