Date statistice după meciurile din Liga I

Date statistice înregistrate în partidele disputate în etapa a XXV-a a Ligii I:

1 afișare

Jucătorul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a evoluat, în partida cu Farul, scor 1-0, pentru a 50-a oară în Liga I.

Formaţia CS Otopeni conduce în clasamentul pentru cartonaşele roşii, cu 7 eliminări, cinci în tur şi două în retur. Ionuţ Rada (CS Otopeni) a fost eliminat pentru a doua oară în acest retur, prima oară fiind în etapa XXII.

Cristi Coroian a marcat, la meciul 321 în Liga I, golul cu numărul 80, în întâlnirea pe care Gloria Bistriţa a câştigat-o, scor 3-0, cu Oţelul Galaţi. La gălăţeni, Sergiu Costin a fost eliminat în minutul 84. El a fost integralist în 23 de meciuri din 25 disputate în acest sezon. În etapa a XXIV-a, Sergiu Costin a fost înlocuit.

Cornel Buta a jucat meciul 200 în Liga I, în întâlnirea Poli Iaşi- Dinamo, scor 1-0. Ieşenii s-au impus în faţa formaţiei Dinamo după 15 meciuri fără victorie, ultima datând din 1983.

FC Timişoara a pierdut primul meci în retur, scor 3-4, cu FC Vaslui, echipa moldoveană rămânând neînvinsă în faţa bănăţenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici