Daum: Deşi am controlat jocul, puteam pleca învinşi

Antrenorul formaţiei Fenerbahce Istanbul, Christoph Daum, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că, deşi a controlat jocul, echipa sa putea pleca învinsă din partida cu Steaua, câştigată cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Kazîm, în minutul 59.

36 afișări
Imaginea articolului Daum: Deşi am controlat jocul, puteam pleca învinşi

Daum: Deşi am controlat jocul, puteam pleca învinşi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Felicit echipa pentru jocul prestat. Am avut mulţi absenţi, dar, totuşi, plecăm cu o victorie de aici. În prima repriză am pierdut multe mingi şi am permis Stelei să aibă multe contraatacuri. Le-am spus la pauză jucătorilor că aştept mai mult de la ei iar când au revenit în meci Roberto Carlos a creat golul. Steaua a avut un portar foarte bun şi, deşi am controlat meciul, puteam pleca şi învinşi. După înfrângerea din campionat, această victorie este binevenită, arată calitatea şi forţa echipei Fenerbahce", a spus Daum.

Christoph Daum a precizat că Steaua are o echipă tânără, care-şi face un viitor frumos.

"Lupta este încă deschisă în clasamentul grupei, orice echipă se poate califica încă. Steaua este o echipă tânără, care îşi face un viitor, deşi nu a marcat până acum în Liga Europa a avut foarte multe ocazii în fiecare meci. S-au schimbat multe în fotbalul românesc. Înainte, echipele puternice erau doar din Bucureşti, acum sunt şi din alte oraşe, cum e echipa Timişoarei. De asemenea, fotbalistul român are o calitate incontestabilă. Fotbalul românesc are un viitor frumos în faţă", a menţionat antrenorul german.

Tehnicianul echipei turce le-a mulţumit fotbaliştilor de la Steaua, care i-au aplaudat pe jucătorii lui Fenerbahce la ieşirea de pe gazon.

"Steaua a făcut un gest foarte frumos la sfârşit, când ne-au aplaudat şi le mulţumesc pentru acest lucru. Nu ştiu dacă în campionatul Turciei suntem pregătiţi pentru astfel de gesturi. Sperăm ca în viitorul apropiat să se întâmple şi la noi aşa", a mai spus Daum.

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul disputat în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul şi rămâne fără victorie în grupa H a Ligii Europa, după trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici