David Beckahm va construi un stadion de 35.000 de locuri. Cum va arăta şi cât va costa proiectul de la Miami - FOTO

Fostul internaţional englez David Beckham a dezvăluit, luni, proiectul contruirii unui stadion de 35.000 de locuri în oraşul Miami, care va deservi viitoarea sa echipă din liga nord-americană de fotbal (MLS) din 2017.

173 afișări
Imaginea articolului David Beckahm va construi un stadion de 35.000 de locuri. Cum va arăta şi cât va costa proiectul de la Miami - FOTO

David Beckahm va construi un stadion de 35.000 de locuri. Cum va arăta şi cât va costa proiectul de la Miami (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stadionul care va costa 200 de milioane de dolari va avea o structură ce va aminti de valuri. Arena va fi construită la marginea golfului Biscaine, în apropierea sălii în care evoluează echipa de baschet Miami Heat.

Proiectul mai cuprinde, pe lângă stadion, un hotel, o galerie comercială şi parcare. Dacă municipalitatea din Miami va susţine acest proiect, el ar putea fi gata în 2018.

Până la finalizarea proiectului, echipa din Miami va evolua din 2017 pe stadionul echipei de base-ball sau pe cel al formaţiei de fotbal american.

Pentru creearea francizei MLS la Miami, David Beckham s-a asociat cu doi oameni de afaceri, britanicul Simon Fuller, fondatorul formaţiei Spice Girls, şi cu bolivianul Marcelo Claure, fondatorul companiei de telefonie mobilă Brightstar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici