David Beckham devine ambasadorul unui gigant tehnologic din China cu trei săptămâni înainte de Euro

  • David Beckham a semnat un contract pentru a fi ambasador global al AliExpress, o platformă de vânzare cu amănuntul online deţinută de gigantul tehnologic chinez Alibaba.
  • Anunţul vine în contextul în care luna viitoare va începe Campionatul European de Fotbal din Germania.
Urmărește
1366 afișări
Imaginea articolului David Beckham devine ambasadorul unui gigant tehnologic din China cu trei săptămâni înainte de Euro

David Beckham a semnat cu un gigant tehnologic din China

Compania nu a dezvăluit cât de mult îl plăteşte pe fostul căpitan al naţionalei Angliei.

În martie, AliExpress a încheiat un parteneriat exclusiv cu UEFA, organismul de conducere al fotbalului european.

În cadrul acestui acord, superstarul fotbalului devenit antreprenor va fi imaginea promoţiei AliExpress "Score More", care se va desfăşura în timpul meciurilor.

"AliExpress îi ajută pe fani să se apropie şi mai mult de UEFA EURO 2024 în această vară, oferindu-le premii extraordinare în timp ce acţiunea are loc pe teren", a declarat David Beckham.

Alibaba urmăreşte să-şi consolideze prezenţa pe piaţa europeană şi se alătură altor mari firme chineze care sponsorizează Euro, printre care producătorul de vehicule electrice BYD şi gigantul de electronice Vivo.

De când şi-a agăţat ghetele de fotbal în urmă cu mai bine de un deceniu, Beckham a fost legat de o serie de mărci şi evenimente sportive majore.

Potrivit Sunday Times Rich List, Beckham şi soţia sa, Victoria, fostă Spice Girl şi designer de modă, au o avere combinată de 455 milioane de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici