David Beckham, Ian Thorpe şi Clive Woodward prezenţi la nunta prinţului William

Fotbalistul englez David Beckham şi soţia lui, Victoria, au fost printre cei 1900 de invitaţi la nunta prinţului William cu Kate Middleton, ce a avut loc, vineri, la catedrala Westminster din Londra, unde a fost prezent şi australianul Ian Thorpe, dar şi antrenorul de rugby Clive Woodward.

10 afișări

David a fost îmbrăcat într-un costum gri închis Ralph Lauren cu cămaşă albă şi cravată de culoare gri deschis. El purta în partea dreaptă insigna de Comandor al Imperiului Britanic şi avea butoni personalizaţi.

Victoria, însărcinată în cinci luni, era îmbrăcată într-o rochie-tunică de culoare bleumarin, din colecţia creată chiar de ea, AW11, avea părul prins în coadă şi, ca aproape toate invitatele, purta pălărie, aceasta fiind creată de Philip Treacy.

La nunta de la Londra a participat şi înotătorul australian Ian Thorpe, dar şi Sir Clive Woodward, antrenorul care a condus Anglia la victoria de la Cupa Mondială de rugby din 2003.

De asemenea a fost prezent şi căpitanul echipei de rugby a Angliei, Mike Tindall, care va intra şi el în familia regală în urma căsătoriei cu Zara Phillips, nepoata reginei şi campioană de echitaţie, la 30 iulie, la Edinburgh.

Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi căsătoriţi, vineri, în jurul orei 13.30, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici