David Beckham şi-a anunţat retragerea din activitate: "Acum e momentul potrivit, când joc la cel mai înalt nivel"

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitate, informează site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal.

1091 afișări
Imaginea articolului David Beckham şi-a anunţat retragerea din activitate: "Acum e momentul potrivit, când joc la cel mai înalt nivel"

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Simt că acum este momentul potrivit pentru a-mi încheia cariera, când joc la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut plăcerea de a învăţa. De asemenea, vreau să le mulţumesc fanilor, care m-au susţinut şi mi-au dat putere", a declarat Beckham.

David Beckham a precizat că de-a lungul carierei a avut norocul de a-şi realiza visele. "Dacă mi-aţi fi spus când eram mic că voi juca şi voi câştiga trofee cu echipa cu care ţineam, Manchester United, că voi fi căpitanul echipei naţionale şi voi juca pentru ţara mea de peste 100 de ori şi că voi evolua pentru unele din cele mai mari formaţii din lume, v-aş fi răspuns că e o fantezie. Sunt norocos că am realizat acele vise", a adăugat el.

Beckham a fost internaţional englez în 115 meciuri, un record, şi a fost căpitanul naţionalei ţării sale la 58 de partide.

David Beckham a câştigat Liga Campionilor, de şase ori campionatul Angliei, de două ori Cupa Angliei cu Manchester United şi campionatul Spaniei cu Real Madrid, înainte de a pleca în SUA, la LA Galaxy. În ianuarie, el a semnat un contract pe cinci luni cu Paris Saint-Germain şi a ales ca salariul său să fie donat. În acest sezon, Beckham a câştigat şi campionatul Franţei, cu PSG.

Potrivit AFP, Beckham va juca ultimul meci din carieră în data de 26 mai, la Lorient, în ultima etapă a campionatului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici