David Beckham, uimit de numărul echipelor interesate de el

Fotbalistul David Beckham s-a declarat uimit de numărul cluburilor care sunt interesate de serviciile sale, în ciuda faptului că are 36 de ani, şi a menţionat că posibilitatea de a participa la JO de la Londra, cu naţionala Angliei, va conta mult în luarea unei decizii.

190 afișări
Imaginea articolului David Beckham, uimit de numărul echipelor interesate de el

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit multe oferte şi trebuie să spun că sunt uimit că, la vârsta mea, am primit atât de multe. Am fost puţin surprins. Trebuie să văd cum mă voi simţi după ce se va încheia campionatul, însă îmi place în SUA şi există şanse să rămân, mai ales dacă familia mea se simte bine aici", a declarat Beckham, citat de The Sun.

Ziarul britanic menţionează că Beckham ia în calcul o eventuală participare la JO din 2012, cu naţionala olimpică a Angliei, astfel că va ţine cont de acest lucru atunci când va lua o decizie privind viitoarea sa echipă.

"Nu ştiu ce se va întâmpla în continuare, însă ceea ce va conta în decizia mea, dacă voi rămâne aici sau voi merge la Paris Saint Germain sau la altă echipă, este faptul că îmi doresc să am jocuri în picioare pentru a putea participa la JO. Nu este un secret. Chiar şi dacă doar aş fi selecţionat ar fi incredibil. Ar fi extraordinar dacă aş putea câştiga medalia de aur cu Anglia. Faptul că JO se vor desfăşura în partea de est a Londrei, unde am crescut, faptul că aş putea face parte din asta şi aş putea lupta pentru medalia de aur ar însemna ceva deosebit pentru mine", a mai spus mijlocaşul englez.

Contractul lui Beckham cu Los Angeles Galaxy se încheie în luna noiembrie, după finalizarea campionatului MLS.

În luna septembrie, directorul sportiv al clubului Paris Saint Germain, Leonardo, a declarat că "uşa este deschisă" unui eventual transfer al englezului David Beckham, apreciind că acesta este "mai mult decât un jucător de fotbal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici