David Beckham va reveni pe teren în noiembrie

Mijlocaşul David Beckham a declarat că va reveni pe teren în luna noiembrie, el fiind în recuperare după o ruptură la tendonul lui Ahile, în 14 martie, la meciul AC Milan - Chievo, din campionatul Italiei, informează BBC.

29 afișări
Imaginea articolului David Beckham va reveni pe teren în noiembrie

David Beckham va reveni pe teren în noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu voi alerga timp de trei luni. Voi juca din nou în noiembrie. Mi-ar plăcea să pun piciorul în pământ, dar la acest gen de accidentări nu se poate. Trebuie răbdare pentru o vindecare completă", a declarat Beckham, pentru ABC.

Mijlocaşul, care evoluează la formaţia Los Angeles Galaxy, va rata tot sezonul.

Deşi va lipsi din lotul naţionalei Angliei la Cupa Mondială, Beckham va pleca alături de coechipierii săi în Africa de Sud pentru a-i susţine.

David Beckham, care împlineşte 35 de ani la 2 mai, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, într-un meci cu formaţia Chievo, din campionatul Italiei. El a fost operat în Finlanda, de chirurgul Sakari Orava.

La fel ca şi în sezonul trecut, Beckham a fost împrumutat şase luni la AC Milan, el aparţinând grupării nord-americane Los Angeles Galaxy. Jucând regulat în Europa, mijlocaşul englez spera să-l convingă pe selecţionerul Angliei, Fabio Capello, să-l convoace pentru turneul final al Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici