David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing la Mamaia

Pilotul britanic David Coulthard va conduce, în 2 mai, un monopost Red Bull Racing pe străzile din Mamaia, eveniment ce va fi însoţit de un spectacol, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

51 afișări
Imaginea articolului David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing la Mamaia

David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing la Mamaia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Monopostul va rula pe Bulevardul Mamaia, iar accesul fanilor la eveniment va fi liber.

Scoţianul David Coulthard s-a retras din activitatea sportivă la sfârşitul ediţiei trecute a Campionatului Mondial de Formula 1, însă el a rămas pilot de rezervă la echipa Red Bull Racing, patronată de miliardarul austriac Dietrich Mateschitz. Locul lui în acest an a fost luat de germanul Sebastian Vettel, fost la Toro Rosso.

David Coulthard, 38 de ani, a concurat, de-a lungul carierei sale în F1, la echipele Williams Reanult (1994-1995), McLaren-Mercedes (1996-2004) şi Red Bull Racing (2005-2008). El a luat startul în 246 de curse de Formula 1, a câştigat 13 dintre ele, de 12 ori a plecat din pole-position, a fost pe podium de 62 de ori şi a acumulat 535 de puncte. Cel mai bun sezon al său a fost cel din 2001, când a fost vicecampion mondial (germanul Michael Schumacher de la Ferrari a fost campion mondial în acel an).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici