David Moyes părăseşte Everton: "Şi-a manifestat dorinţa de a semna cu Manchester United"

Antrenorul scoţian al echipei Everton, David Moyes, va părăsi la finalul sezonului formaţia pe care o pregătea din 2002, informează site-ul oficial al "caramelelor".

117 afișări
Imaginea articolului David Moyes părăseşte Everton: "Şi-a manifestat dorinţa de a semna cu Manchester United"

David Moyes (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

"Everton poate confirma că David Moyes va părăsi echipa la finalul sezonului. Managerul s-a întâlnit cu preşedintele Bill Kenwright în cursul serii de miercuri şi şi-a manifestat dorinţa de a semna cu Manchester United. Preşedintele doreşte să îi mulţumească lui David pentru contribuţia masivă pe care a adus-o la Everton din martie 2002. El a condus pe Everton în peste 500 de meciuri, inclusiv patru campanii europene. Ultimele sale meciuri vor fi cele cu West Ham United şi Chelsea. Oficialii clubului vor începe să caute imediat un înlocuitor pentru postul de manager", se arată în comunicatul postat, joi, pe evertonfc.com.

Antrenorul echipei Everton, scoţianul David Moyes (50 de ani), va fi noul manager general al campioanei Angliei, Manchester United, a anunţat, joi, BBC pe site-ul oficial, după ce Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea.

"David Moyes este pe punctul de a fi numit succesor al lui Sir Alex Ferguson la Manchester United. Un anunţ ar putea fi făcut mâine după-amiază", a notat BBC.

David Moyes, în vârstă de 50 de ani, a pregătit doar două formaţii în carieră Preston North End (1998-2002) şi Everton din 2002. Contractul lui Moyes cu "caramelele" expiră la finalul actualului sezon.

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, şi-a anunţat, miercuri, retragerea la 71 de ani, după 27 de ani petrecuţi la conducerea tehnică a echipei Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici