Povestea de viaţă a unui tânăr român: De la jucător la AS Roma, a ajuns să repare drumuri în Italia

  • Andrei Ţugui a fost transferat de AS Roma în 2013 de la Liceul cu Program Sportiv Banatul din Timişoara
  • Ţugui s-a accidentat grav la un antrenament al celor de la Roma iar cariera lui o turnură neaşteptată
  • În prezent, Ţugui joacă la o echipă modestă şi are un job full-time: repară drumuri în Italia
1330 afișări
Imaginea articolului Povestea de viaţă a unui tânăr român: De la jucător la AS Roma, a ajuns să repare drumuri în Italia
La doar 17 ani, Andrei Ţugui reuşea în 2013 să prindă un transfer spectaculos la AS Roma. Era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de la juniorii clubului. Însă cariera la Roma s-a încheiat prematur după ce a suferit o ruptură de şold.
 
S-a întors în România, însă o nouă accidentare i-a încheiat speranţele să ajungă în fotbalul mare. La începutul acestui an, a plecat în Italia să muncească. Mai joacă fotbal la o echipă modestă dintr-un orăşel de lângă Roma. Meseria lui este însă alta.
 
"Mă urc în autoutilitară şi mergem să reparăm drumurile. Acoperim găurile, verificăm dacă toate lucrurile sunt la locurile lor. Sunt foarte mulţi kilometri de acoperit" le-a povestit Andrei jurnaliştilor italieni. Ajuns la 24 de ani, el îşi aminteşte cu plăcere de momentul în care a ajuns la AS Roma. "Am fost foarte fericit în momentul transferului. La început, m-am antrenat cu echipa Primavera, cu cei născuţi în 1994, toţi mai mai decât mine. Mă opream să îi urmăresc pe de Rossi şi Francesco Totti, uneori, la cafenea, unde stăteau şi citeau ziarul, chiar mai schimbam câteva vorbe" a mai spus Andrei Ţugui pentru Gianluca DiMarzio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici