De la Zlatan, pentru Zlatan - Ibrahimovic şi-a făcut cadou de ziua lui o maşină de 100.000 de euro

  • Ibrahimovic şi-a făcut cadou de ziua lui un Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet
  • Ibrahimovic a luat COVID-19 pe 24 septembrie
  • AC Milan va juca în grupele Europa League cu Lille, Sparta Praga şi Celtic
695 afișări
Imaginea articolului De la Zlatan, pentru Zlatan - Ibrahimovic şi-a făcut cadou de ziua lui o maşină de 100.000 de euro

Sursa foto: profimedia

Dacă nu îţi faci singur cadouri scumpe, cine o să-ţi facă? Exact aşa s-a gândit şi Zlatan Ibrahimovic de ziua lui când şi-a făcut singur cadou o maşină de 100.000 de euro.

Suedezul se află în izolare acasă după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Chiar şi când e departe de teren, Zlatan continuă să se antreneze pentru meciurile din Europa League ale Milanului. A pus pe Instagram un clip cu el pe banda de alergat. Nu ai zice că doar ce a împlinit 39 de ani, Ibrahimovic e într-o formă fizică de invidiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This animal cannot be tamed

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Oct 2, 2020 at 7:39am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici