De Rossi va continua ca antrenor al Romei

Fostul jucător Daniele De Rossi va continua să fie antrenorul echipei AS Roma şi în sezonul următor, au declarat joi proprietarii clubului din Serie A.

73 afișări
Imaginea articolului De Rossi va continua ca antrenor al Romei

De Rossi va continua ca antrenor al Romei

De Rossi, care a fost numit în ianuarie, cu un contract valabil până la finalul sezonului, l-a înlocuit pe Jose Mourinho şi a preluat o echipă care se afla pe locul nouă în clasament.

Sub conducerea fostului internaţional italian, Roma a urcat pe locul cinci în clasament după o serie de şapte meciuri fără înfrângere.

De asemenea, a ajuns în sferturile de finală ale Europa League, în care are un avantaj de 1-0 în faţa adversarei AC Milan înaintea partidei retur de joi, notează Reuters.

"După ce ne-am întâlnit cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi să anunţăm că acesta va continua să fie antrenorul principal al AS Roma după acest sezon şi în viitorul apropiat", au declarat proprietarii clubului, Dan şi Ryan Friedkin, într-un comunicat.

"În scurtul său mandat de antrenor principal, a avut un impact pozitiv asupra clubului”, au mai arătat cei doi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici