Deces în Raliul Dakar. Motociclistul spaniol Carles Falcon a murit într-un accident

  • Motociclistul spaniol Carles Falcon, care a fost grav rănit în urma unui accident în timpul celei de-a doua etape a Raliului Dakar, a murit, a anunţat luni echipa sa TwinTrail.
  • Pilotul, în vârstă de 45 de ani, se afla în comă indusă după accidentul de duminică, 7 ianuarie.
  • Ibericul participa la al doilea său Dakar.
391 afișări
Imaginea articolului Deces în Raliul Dakar. Motociclistul spaniol Carles Falcon a murit într-un accident

Deces în Raliul Dakar. Motociclistul spaniol Carles Falcon a murit într-un accident

În vârstă de 45 de ani, Falcon, care participa la al doilea său Dakar, a suferit o căzătură puternică la kilometrul 448 al etapei a 2-a. Falcon a căzut în cap şi a fost resuscitat de o echipă medicală trimisă la locul accidentului, înainte de a fi transportat pe calea aerului la spitalul Al-Duwadimi.

Intrat în comă indusă, el a fost apoi transferat la un spital din Riad pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă, înainte de a fi repatriat câteva zile mai târziu în Spania. Echipa sa anunţase în noaptea incidentului că Falcon suferea de edem cerebral şi o fractură de vertebră C2.

„Carles a decedat", a precizat echipa sa într-un comunicat.

„Medicii au confirmat că leziunile neurologice provocate de stop cardio-respirator în momentul accidentului sunt ireversibile. Carles era o persoană zâmbitoare, mereu activă, care iubea cu pasiune ceea ce făcea, mai ales pe motocicletă. A plecat dintre noi făcând ceea ce era visul lui, să participe la Dakar. "

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici