Declaraţia Simonei Halep după meciul cu Şarapova: Data viitoare vreau să fiu mult mai agresivă

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, care a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturi la Cincinnati, a declarat că la următorul meci îşi doreşte să fie mult mai agresivă.

7265 afișări
Imaginea articolului Declaraţia Simonei Halep după meciul cu Şarapova: Data viitoare vreau să fiu mult mai agresivă

Simona Halep (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru data viitoare îmi doresc să fiu mult mai agresivă", a declarat Halep, după meciul cu Şarapova, conform site-ului oficial al turneului de la Cincinnati.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Aceasta a fost cea de-a cincea înfrângere suferită de Halep în faţa Mariei Şarapova, din tot atâtea partide disputate. Prima întâlnire dintre cele două sportive a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4. În acelaşi an, dar în primul tur de la Beijing, Şarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. În primăvara acestui an, Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la turneul de la Cincinnati cu un premiu de 64.170 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa avea de apărat 225 de puncte la turneul american.

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este deţinătoarea trofeului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici