Declaraţii după FCSB - Dinamo 6-0. Iordănescu: punctele sunt pentru noi, scorul este pentru suporteri

  • Echipa de fotbal FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 (4-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.
  • Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.
462 afișări
Imaginea articolului Declaraţii după FCSB - Dinamo 6-0. Iordănescu: punctele sunt pentru noi, scorul este pentru suporteri

Declaraţii după FCSB - Dinamo 6-0. Iordănescu: victoria este a echipei, scorul este al suporterilor

Antrenorul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, la finalul victoriei cu Dinamo, scor 6-0, că duminică seara s-a scris o pagină frumoasă a derby-ului, înregistrându-se cea mai mare diferenţă de scor.

"Victoria este a băieţilor, a echipei, noi suntem pe lângă ei. Ne bucurăm că s-a scris o pagină frumoasă în istoria acestui derby cu cea mai mare diferenţă de scor. Aveam nevoie de acest rezultat, l-am căutat, aveam nevoie de puncte. Punctele sunt ale echipei, rezultatul este pentru suporteri. Rezultatul este al lor, ştim că am creat o bucurie foarte mare suporterilor pentru că avem nevoie să aducem lângă noi un număr cât mai mare. Ce avem nevoie mai mult decât orice este să reconstruim spiritul, pentru că am găsit multă lume căzută şi un entuziasm pierdut.

Până nu reclădim spiritul, să avem personalitate la fiecare meci, să ne ducem după victorie, ne va fi foarte greu", a declarat Iordănescu într-o conferinţă de presă, dedicând victoria surorii sale, care s-a căsătorit cu o zi înainte, neputând ajunge la eveniment datorită faptului că pregătea derby-ul cu Dinamo.

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, după derby-ul cu FCSB, pierdut cu 0-6, că înfrângerea este ruşinoasă şi că îi pare rău că i-a dezamăgit pe fani.

"E ruşinos ce s-a întâmplat. Nu trebuie să vorbească nimeni, însă trebuie să mergem înainte, să ne asumăm. Suntem bărbaţi, chiar dacă unii au 19 ani şi alţii 30. Mergem înainte, ne pare foarte rău că am dezamăgit suporterii, dar în cariera unui fotbalist se întâmplă şi astfel de înfrângeri. Este cea mai dureroasă înfrângere din întreaga mea carieră, trebuie să ne asumăm. Nu e asta diferenţa de valoare, fără doar şi poate suntem o echipă mai valoroasă", a spus Torje.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, italianul Dario Bonetti, a declarat, duminică seara:

"Îmi pare foarte rău în primul rând pentru fani. De asemenea îmi pare foarte rău pentru jucătorii care şi-au dat energia pe teren în această seară. Este o înfrângere grea, dar trebuie să ne revenim, trebuie să muncim, nu avem alte soluţii. Când pierzi cu 6-0 nu trebuie să vorbeşti prea mult, ci doar să munceşti.

Acum trebuie să suferim, dar eu sunt sigur că această echipă are calitatea pentru a ieşi din această situaţie. Trebuie să fim uniţi şi să începem să adunăm puncte pentru că suntem în zona periculoasă a clasamentul. Jucătorii trebuie să uite repede acest meci. Şi trebuie să aibă încredere în ei pentru că sunt jucători de calitate", a spus Bonetti în conferinţa de presă de la finalul partidei.

"Când pierzi cu 6-0 e dificil să mai vorbeşti despre arbitraj, dar arbitrajul este important în orice moment. Au fost câteva decizii ciudate... Meciul s-a terminat în momentul în care Steliano Filip a primit cartonaşul roşu. În zece pentru noi, care aveam mulţi jucători veniţi în ultimele zile, a fost foarte greu să ne organizăm", a adăugat Dario Bonetti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
fcsb,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici